Pasta alla Carbonara
Przepis Pastan alla Carbonara może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.55 za porcję. To danie główne ma 581 kalorii, 21g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, pietruszkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest dobre. Spróbuj Pastan alla Carbonara, Pastan alla Carbonara, oraz Makaron z bekonem i jajkiem: Rigatoni alla Carbonara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Podsmaż cebulę na oleju do miękkości.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Na tej samej patelni pieczarki gotujemy na maśle na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i boczek; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, aż boczek brązowieje. W średniej misce ubić jajka, śmietanę i ser; wymieszać z boczkiem. Gotować, mieszając, aż sos zacznie gęstnieć.
W międzyczasie ugotuj makaron w dużym garnku z wrzącą wodą, aż skończysz.
Drenaż. Wrzucić gorący makaron z sosem, pietruszka i płatki czerwonej papryki.