Przepis Pastan alla Carbonara może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.55 za porcję. To danie główne ma 581 kalorii, 21g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, pietruszkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest dobre. Spróbuj Pastan alla Carbonara, Pastan alla Carbonara, oraz Makaron z bekonem i jajkiem: Rigatoni alla Carbonara dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Podsmaż cebulę na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Na tej samej patelni pieczarki gotujemy na maśle na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i boczek; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, aż boczek brązowieje. W średniej misce ubić jajka, śmietanę i ser; wymieszać z boczkiem. Gotować, mieszając, aż sos zacznie gęstnieć.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Piccini Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.