Pasta al Mediterraneo
Pastan al Mediterraneo jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz makaron perciatelli, orzeszki piniowe, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Mozzarellan in Carrozza Mediterraneo, Pasta House Pasta con Broccoli-jest to sos na bazie Alfredo, który łączy w sobie makaron, świeże grzyby i świeże brokuły, oraz Pastan w sosie z pieczonej czerwonej papryki / makaron z pieczonej czerwonej papryki / Easy Pasta s Dla Dzieci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie gotowy.
W międzyczasie wymieszaj razem tuńczyka, oliwki, orzeszki piniowe, czosnek, pietruszkę, Bazyl i pokruszony ser feta.
Makaron odcedzić, wymieszać z sokiem z cytryny i oliwą z oliwek. Wrzucić mieszaninę tuńczyka.
Podawać na ciepło lub na zimno.