Paski Z Kurczaka Miodowo-Orzechowego
Paski z kurczaka miodowo-orzechowego mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Jedna porcja zawiera 553 kalorie, 37g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz pekan, curry, musztarda dijon, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Sezamowo-Orzechowe Paski Z Kurczaka, Paski Z Kurczaka W Sosie Miodowo-Ostrym, oraz Paski Kurczaka Z Musztardą Miodową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki; posypać równomiernie kurczaka w płytkim naczyniu lub zip-top plastikowej torbie zamrażarki. Wymieszać razem 1/4 szklanki musztardy, 1/4 szklanki miodu i czosnku; zalać kurczakiem. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę. Dredge kurczaka w orzechach pekan; umieścić na lekko nasmarowanym stojaku w folii aluminiowej wyłożonej brojlerów patelni.
Piec w 375 przez 20 minut lub do kurczak jest gotowy.
Wymieszać razem pozostałą 1/2 szklanki musztardy, pozostałą 1/2 szklanki miodu i curry; podawać sos z paskami kurczaka.