Paski wieprzowe z sosem orzechowym i makaronem ryżowym
Paski wieprzowe z sosem orzechowym i makaronem ryżowym to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 31g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis z moich przepisów wymaga butelkowanego czosnku, oleju sezamowego, masła orzechowego i makaronu ryżowego. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Makaron ryżowy z sosem orzechowym, Lekki sos orzechowy z makaronem ryżowym, oraz Wieprzowina z makaronem w sosie hoisin-orzechowym.
Instrukcje
Pierwsze 11 składników połączyć w misce, mieszając trzepaczką; odstawić.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wieprzowinę i pieprz; gotować 6 minut lub aż wieprzowina zostanie wykonana.
Dodać mieszaninę masła orzechowego do patelni, dobrze mieszając do Płaszcz wieprzowiny; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 minutę.
Makaron ryżowy gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Dodać makaron do mieszanki wieprzowej, rzucając delikatnie.
Posypać pokrojoną zieloną cebulą.
Podawać z limonką, w razie potrzeby.