Paski sumowe w stylu Buffalo z opatrunkiem Ranch
Paski Catfish w stylu Buffalo z opatrunkiem Ranch to pescatarian przepis z 8 porcjami. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ranczo dressing, grubo płatki kukurydziane, ostry sos, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Parmezan kurczak w paskach z sosem Ranczo, Opatrunek Buffalo Ranch, oraz Opatrunek Buffalo Ranch.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników połączyć w płytkim naczyniu, mieszając trzepaczką.
Białka umieścić w płytkim naczyniu.
W płytkim naczyniu umieść płatki kukurydziane. Pracując z 1 paskiem rybnym na raz, pogłębiaj w mieszaninie mąki. Zanurz w białkach jajek; zanurz w płatkach kukurydzianych.
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Powtórz procedurę z pozostałymi paskami rybnymi, mieszaniną mąki, białkami i płatkami kukurydzianymi.
Lekko pokryć paski rybne sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 10 minut lub do czasu zakończenia, obracając raz.
Połączyć ostry sos, sos pieprzowy, i Worcestershire w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 minutę.
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem.
Mżawka hot sauce mix over fish.
Podawać z sosem ranczo, selerem i marchewką.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.