Paski Streusel Z Podwójną Wiśnią
Paski Streusel Double-Cherry to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę uniwersalną, ekstrakt z migdałów, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pięcioskładnikowa Podwójna czekolada Cherry Pistachio Energy Bars {copycat Lara Bars}, Cherry Streusel Bars, oraz Cherry Streusel Cheesecake Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz suszone wiśnie, konfitury z wiśni i kirsch w procesorze; zmiksuj na grube puree. (Wypełnienie można wykonać 1 dzień wcześniej.
Przenieść do miski; przykryć i przechowywać w lodówce.)
Rozgrzej piekarnik do 191°. Linia 13x9x2-calowa metalowa patelnia do pieczenia z folią o dużej wytrzymałości, pozostawiając zwis. Spryskaj folię sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Połączyć mąkę, cukier, cynamon i sól w procesorze; blend 5 sekund.
Dodaj masło, ekstrakt z wanilii i ekstrakt z migdałów. Mieszaj, używając zakrętów on/off, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodaj mleko i zmiksuj, używając włączników on/off, aż mieszanina połączy się w małe grudki.
Przenieść 1 szklankę (zapakowane) mieszaniny do średniej miski i rezerwy na streusel. Pozostałą mieszaninę mieszamy w procesorze, aż powstaną Duże wilgotne grudki. Zbierz ciasto razem w dużej kuli.
Nacisnąć ciasto na dno przygotowanej patelni do pieczenia; przekłuć widelcem.
Piec ciasto na złoty, o 22 protokół; ostudzić skorupę 15 protokół. Utrzymuj temperaturę pieca.
Do 1 szklanki ciasta dodać słodzone płatki kokosowe i pokrojone w plasterki migdały.
Ciasto wymieszać widelcem, rozbijając polewę na małe grudki.
Nadzienie wiśniowe rozprowadzić na upieczonej skórce.
Piec ciastka, aż nadzienie wiśniowe bulgotnie i polewa streusel jest złoty brąz, o 30 protokół. Fajne ciasteczko w patelni na stojaku. Używając zwisu folii jako pomocy, podnieś ciastko z patelni. Zdjąć folię i wyrzucić.
Potnij ciastko wzdłuż na trzecie części, a następnie pokrój poprzecznie na ósme, tworząc łącznie 24 paski. (Bary mogą być wykonane 2 dni wcześniej. Bary przechowywać w hermetycznym pojemniku i przechowywać w lodówce.)