Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pasków Pissaladiere. Ten przepis służy 6 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, niçoise, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pissaladière, Pissaladiere II, oraz Pissaladière" dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować cebulę, sardela, papryka, rozmaryn, zaokrąglone 1/4 łyżeczka soli, i 1/8 łyżeczka pieprzu w oleju w ciężkiej patelni średniej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest złoty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Rozmaryn
Sardele
Pieprz
Cebula
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Przełożyć do miski i wymieszać z oliwkami, następnie ostudzić nadzienie.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w misce. Zmiksować na maśle blenderem do ciast lub opuszkami palców, aż większość mieszanki będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek z drobnymi (mniej więcej wielkości grochu) bryłkami masła.
Dodaj mleko i wymieszaj widelcem, aż powstanie kudłate ciasto. Delikatnie zagnieść ciasto 8 do 10 razy z mąką ręce na lekko mąki powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mleko
1
Rozwałkuj ciasto na 12-calowy kwadrat (grubość 1/4 cala) na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą wałka do ciasta z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do Ciasta
2
Pokrój na 3 równe paski. Ułóż paski 1 cal od siebie na nieczystej blasze do pieczenia i rozprowadzić z nadzieniem, pozostawiając 1/2-cala granicy wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Piec, aż skorupa będzie złoty, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Przenieść do stojaka za pomocą dużej metalowej szpatułki i schłodzić do ogrzania lub temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
5
Pokrój poprzecznie na 1-calowe kawałki.
6
Uwagi kucharzy: nadzienie można wykonać 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem. Paski Pissaladire mogą być pieczone 3 godziny wcześniej i przechowywane, Odkryte, w temperaturze pokojowej.