Pasilla de Oaxaca-Tomatillo Salsa
Pasilla de Oaxaca-Tomatillo Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 19 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka czosnku, pasilla, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tomatillo-Pasilla de Oaxaca Salsa, 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa, oraz Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść je w misce i zalej wystarczająco zimną wodą, aby całkowicie je przykryć. Namoczyć, aż giętkie, ale nie całkowicie zmięknie, o 20 protokół.
Połącz odsączone chiles, czosnek i jedną trzecią schłodzonych Tomatillo w słoiku blendera i zmiksuj na gładką masę.
Dodaj pozostałe Tomatillo i blend, za pomocą szybkich impulsów on / off, Tylko do gładkiej; dont overblend.
Wlać do miski i doprawić solą. Salsę można przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 godzin lub w lodówce do 12 godzin przed podaniem.
Przed pieczeniem usuń łuski i dokładnie umyj Tomatillo, aby usunąć wszystkie ślady lepkości. Rdzenie pozostaw nienaruszone.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;