Pasilla de Oaxaca-Tomatillo Salsa

Pasilla de Oaxaca-Tomatillo Salsa
Pasilla de Oaxaca-Tomatillo Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 19 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka czosnku, pasilla, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tomatillo-Pasilla de Oaxaca Salsa, 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa, oraz Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść je w misce i zalej wystarczająco zimną wodą, aby całkowicie je przykryć. Namoczyć, aż giętkie, ale nie całkowicie zmięknie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Drenaż.
3
Połącz odsączone chiles, czosnek i jedną trzecią schłodzonych Tomatillo w słoiku blendera i zmiksuj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj pozostałe Tomatillo i blend, za pomocą szybkich impulsów on / off, Tylko do gładkiej; dont overblend.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
5
Wlać do miski i doprawić solą. Salsę można przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 godzin lub w lodówce do 12 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Przed pieczeniem usuń łuski i dokładnie umyj Tomatillo, aby usunąć wszystkie ślady lepkości. Rdzenie pozostaw nienaruszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
7
artykuł var
8
Typ_27_data = {};
9
artykuł
10
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje5
Ocena Zdrowia4
Magazyn