Pasiasty Bas en Papillote
Paski Bass en Papillote może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,08 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Jeśli masz sok z cytryny, pietruszkę, pomidora i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wild Striped Bass en Papillote, Papillote z basu w paski z ziołami i szybkim Aioli, oraz Okoń morski w Papilocie.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu w małej misce. Rzucaj delikatnie.
Wytnij 4 (24-calowe) długości pergaminu. Złóż każdy na pół; otwórz każdy.
Umieścić 1 filet w pobliżu krotnie na każdym.
Filety posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Na wierzchu równomiernie wymieszać mieszankę warzywną, ser feta i sok z cytryny.
Fold papieru; krawędzie uszczelnienia z wąskimi fałdami.
Umieść paczki na blachach do pieczenia.
Piec w 500 przez 10 minut lub aż nadmuchane i lekko rumiane.
Umieść na talerzach; rozetnij.
Uwaga: zamiast pergaminu można użyć folii aluminiowej.