Pascha Tuńczyk Gefilte Ryby

Pascha Tuńczyk Gefilte Ryby
Pascha tuńczyk Gefilte ryby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. Mieszanka Macy, seler, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Domowe smażone na patelni ryby Gefilte na Haute Pascha Seder, Ryba Gefilte, oraz Pasztet Rybny Gefilte.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
KuchnieŻydowskie
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn