Paryski Suflet Gnocchi
Paryski suflet Gnocchi może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 33 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 53 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 168 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, szczypiorek, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Paryskie Gnocchi, Dyniowe Paryskie Gnocchi, oraz Paryskie Gnocchi z pieczonymi pomidorkami Cherry, kukurydzą i cukinią.
Instrukcje
Dostosuj stojak do 6 do 8 cali poniżej elementu brojlerów i podgrzej brojlery do wysokości.
Masło ciepła w 12-calowej żeliwnej patelni lub dwóch 10-calowych żeliwnych patelni na średnim ogniu, aż pienienie ustąpi i masło zaczyna brązowieć.
Dodaj gnocchi w jednej warstwie i wrzucić do herbu z rumianym masłem. Przykryć serem, a następnie przenieść do brojlerów. Gotować, aż dmuchane i złoty kolor, o 10 protokół.
Posypać ziołami i podawać.