Party Sausage Pizza Rolls
Przepis strona kiełbasa Pizza Rolls może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 19g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.43 za porcję. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, ciasto na pizzę, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Domowe Roladki do pizzy z kiełbasą i Pepperoni, Hot Ham & Cheese Party Rolls, oraz (not)sausage Rolls - francuskie bułeczki z soczewicy w / konserwowane Le dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Linia obramowane blachy do pieczenia z pergaminem.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i 1/2 łyżeczki oregano, doprawić 1 łyżeczką soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 4 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodaj przecier pomidorowy, 1/4 szklanki wody, 5 rozdartych liści bazylii i płatków czerwonej papryki. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 4 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
W międzyczasie podgrzej pozostałą łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać rundy kiełbasy i brązowy po obu stronach, o 4 protokół.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Wymieszać parmezan z pozostałą 1/2 łyżeczki oregano w małej misce.
Ciasto do pizzy podzielić na 8 porcji. Spłaszczyć na 4-calowe kwadraty, rozciągając rękami lub za pomocą wałka do ciasta. Łyżka 1 łyżka sosu na kwadrat i rozłożyć wokół. Na wierzchu 1/4 szklanki mieszanki włoskiego sera, jedna ósma kiełbasy i 1 liść bazylii. Owinąć ciasto wokół nadzienia i szczypta krawędzi i końce do uszczelnienia.
Umieść szew stronie dół przygotowanej blachy do pieczenia. Powtórzyć z pozostałym ciastem i składnikami.
Bułki posmarować oliwą z oliwek i posypać mieszaniną parmezanu oregano.
Wytnij 2 ukośniki na górze.
Piec na złoty i bąbelkowy, 20 do 25 protokół.
Podawać na ciepło z pozostałym sosem na boku do zanurzenia.