Party Nachos
Party Nachos wymaga mniej więcej 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 14g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Dobrze sprawdza się jako tania przystawka. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz salsę, oliwki, mieszankę meksykańskiego sera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pulled Pork Party Nachos, {Party Food} grillowane grillowane Nachos ze słodkich ziemniaków, oraz Grillowane Surf ' N Turf Party Nachos z sosem z awokado Cotija.
Instrukcje
Podgrzać wieprzowinę zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Umieść chipsy tortilla na dużym talerzu do serwowania w kuchence mikrofalowej.
Warstwa z wieprzowiną i serem.
Kuchenka mikrofalowa, odsłonięta, na wysokości przez 1-2 minuty lub do czasu rozpuszczenia sera. Top z kwaśną śmietaną, salsa, sałata i cebula.
W razie potrzeby posypać oliwkami i pieprzem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.