Parmigiano-Reggiano ze świeżym koprem włoskim
Parmigiano-Reggiano ze świeżym koprem jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 246 kalorii, 21g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osób okazało się, że ten przepis jest przepyszne i satysfakcjonujące. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Parmigiano Reggiano, Sałatka Z Kopru Włoskiego, Selera, Portobello I Parmigiano Reggiano, oraz Minestrone Z Parmigiano-Reggiano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podważyć kawałki sera wielkości kęsa z nożem Parmigiano-Reggiano lub punkt mały ostry sztywny nóż i umieścić na talerzu.
Pokrój koper włoski, odrzucając łodygi i zewnętrzną warstwę, jeśli są posiniaczone. Połówki żarówek wzdłuż i rdzenia, a następnie pokroić w 1/4-calowe Szerokości pasma.
Tuż przed podaniem wsuń pęczki kopru włoskiego w kawałki sera.
* Kawałki sera można odciąć 6 godzin wcześniej i przechowywać, przykryte, w temperaturze pokojowej.* Koper włoski można ciąć 2 godziny wcześniej i schłodzić, przykryć zwilżonymi ręcznikami papierowymi.