Parmezan-ziołowe kotlety jagnięce z miętą Aioli

Parmezan-ziołowe kotlety jagnięce z miętą Aioli
Parmezan-ziołowe kotlety jagnięce z miętą Aioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, parmezanu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce z miętą Aïoli, Grillowane kotlety jagnięce z ziołami Aioli, oraz Lamb and Feta Sliders with Mint Aioli.

Instrukcje

1
W płytkiej misce wymieszaj ocet, musztardę, czosnek i pieprz. W innej płytkiej misce wymieszaj panko, ser i miętę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wyciąć nadmiar tłuszczu z jagnięciny i wyrzucić. Kotlety opłukać i osuszyć. Jeden na raz, włączyć kotlety w mieszaninie octu, aby dobrze pokryć; podnieś i naciśnij mocno w mieszaninie panko, obracając się, aby pokryć wszystkie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
3
Umieść kotlety lekko od siebie w lekko naoliwionej patelni 10-na 15-calowej; skropić równomiernie masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 500, aż powłoka będzie rumiana, a mięso będzie średnio rzadkie (różowe) w środku najgrubszej części (wycięte do testu), 10 do 14 minut, obracając raz po 5 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podawać z miętą aioli i doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn