Parmezan-Wieprzowina Cukinia Łódź

Parmezan-Wieprzowina Cukinia Łódź
Parmezan-wieprzowina cukinia łodzie może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 36g tłuszczu, oraz w sumie 531 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,05 USD za porcję. 25 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masową kiełbasę wieprzową, wodę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cukinia łódki z parmezanem szpinak ryż, Kurczak Parmezan Faszerowany Cukinią Łódź, oraz Cukinia łódki faszerowane wieprzowiną podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdą cukinię pokroić na pół wzdłuż. Wycisnąć nasiona i miąższ, pozostawiając 1/4-in. skorupa; odstawić. Miąższ posiekać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
Na dużej patelni gotować kiełbasę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać czosnek i miąższ cukinii; smażyć przez 3-5 minut lub do miękkości miąższu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Zdjąć z ognia. Wymieszać z bułką tartą, 1/2 szklanki parmezanu i jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
5
Posypać solą wewnątrz muszli cukinii. Każdą napełnij 3 łyżkami mieszanki mięsnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Posypać pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
7
Miejsce w niesklasyfikowanej 13. x 9 po. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
8
Wlać wodę do naczynia. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 15 minut. Odkryć; piec 15 minut dłużej lub aż cukinia jest miękka i nadzienie jest podgrzewane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn