Parmezan wieprzowina bez kości z podsmażoną papryką i cebulą

Parmezan wieprzowina bez kości z podsmażoną papryką i cebulą
Parmezan wieprzowina bez kości z podsmażoną papryką i cebulą to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1340 kalorii, 115g białka, oraz 88 g tłuszczu każdy. Na 8,28 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, śmietanę, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe bez kości z sosem pomidorowo-szałwiowym, Podsmażona cebula i papryka, oraz Papryka smażona z cebulą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia78
Magazyn