Parmezan Vinaigrette

Parmezan Vinaigrette
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Parmezan Vinaigrette może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, skórkę z cytryny, sól kuchenną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Warzywa z parmezanem Vinaigrette, Pieczony koper włoski z parmezanem Vinaigrette, oraz Sałatka rzymska z parmezanem Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ser parmezan, oliwa z oliwek, Skórka z cytryny, sok z cytryny, ocet balsamiczny, czosnek, pieprz i sól w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
ParmezanParmezan
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj bazylii i kolendry; Puls 5 lub 6 razy lub tylko do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
BazyliaBazylia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn