Parmezan-Szałwia Puree Słodkie Ziemniaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Puree z parmezanem i szałwią. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Jeśli masz parmezan, mleko, szałwia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Puree słodkie ziemniaki z karmelizowaną cebulą, Brie i szałwią, Tahini puree słodkie ziemniaki ze smażonymi liśćmi szałwii, oraz Boczek i szałwia puree ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przebić każdy ziemniak widelcem 3 do 4 razy z każdej strony. Owinąć każdy ziemniak wilgotnym ręcznikiem papierowym. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 8 minut, obracanie po 4 minutach. Lekko schłodzić.
Ziemniaki pokroić na pół; miąższ miąższu miażdżyć w misce. Miąższ zacieru.
Masło, mleko, szałwia, parmezan i sól wymieszać z miąższem ziemniaczanym.