Parmezan ryż i groszek z boczkiem
Parmezan z ryżem i groszkiem z boczkiem to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, papryka, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ryż inspirowany: parmezan Squash Rice Risotto ze szparagami i zielonym groszkiem (bezglutenowy), Groszek z boczkiem, szalotką i parmezanem, oraz Parmezan Peas ' n ' Rice dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, gotować boczek na średnim ogniu 3 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące. Wymieszać z cebulą. Gotować około 1 minuty, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
Wymieszać z ryżem, aż dobrze pokryte boczkiem kapie. Wymieszać z bulionem.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 20 minut lub aż ryż będzie miękki i bulion jest wchłaniany.
Delikatnie wymieszać z groszkiem. Przykryć i gotować 1 do 2 minut lub aż groszek są gorące; zdjąć z ognia. Wymieszać z serem i pieprzem.