Parmezan Popovers
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać parmezan Popovers spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 139 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, mleko, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Parmezan Herb Popovers Przepis, Filety wołowe z sosem pieczarkowym i parmezanem, oraz Popovers.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w średniej misce, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Zważyć lub lekko łyżką mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z solą, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny mleka, dobrze mieszając trzepaczką.
Pokryj 6 filiżanek popover sprayem do gotowania; równomiernie posmaruj masło między filiżankami.
Umieść kubki popover w piekarniku 375 na 5 minut. Podziel ciasto równomiernie między przygotowane kubki popover.
Posypać równomiernie serem.
Piec w 375 przez 40 minut lub do złotego koloru.