Parmezan Polenta z kiełbasą i pieczarkami

Parmezan Polenta z kiełbasą i grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten przepis służy 5. Udaj się do sklepu i odbierz natychmiastową polentę, parmezan, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Parmezan Polenta z cytryną tymianek Grzyby Dzikie, Kremowy parmezan Polenta z pieczarkami i sosem pomidorowym, oraz Łatwa Polenta z kiełbasą i grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przebić kiełbaski; pokroić każdą po przekątnej na 1-calowe kawałki.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj kiełbasę; gotować 3 protokół lub aż rumiane.
Dodać wino i grzyby; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 10 protokół. Mieszaj od czasu do czasu.
Usunąć kiełbasę z patelni. Gotować mieszaninę grzybów na średnim ogniu 5 minut lub aż ciecz prawie odparuje. Wymieszać z bazylią i pomidorami; gotować 1 minutę lub do ogrzania. Powrót kiełbasę na patelnię; zachować ciepło.
Podczas gdy sos jest gotowanie, przygotować polenta. Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu; wymieszać polentę, czosnek w proszku, cukier i sól. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu; gotuj do zgęstnienia (około 5 minut), często mieszając. Wymieszać z serem.
Podawać z mieszanką kiełbas.