Parmezan Pieczony Łosoś

Parmezan Pieczony Łosoś
Parmezan Pieczony łosoś wymaga około 27 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 286 kalorii, 35g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na $3.92 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, sos worcestershire, ser parmezan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Parmezan-Pieczony Łosoś, Parmezan Pieczony Łosoś, oraz Parmezan Pieczony Łosoś.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W27 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn