Parmezan Palec Tots
Parmezan Palec Tots wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis zawiera 4 porcje z 357 kalorii, 15g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Za 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 306 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Wiele osób naprawdę polubiło ten dodatek. Udaj się do sklepu i odbierz procent greckiego jogurtu, koperku, marmurowych ziemniaków i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 92%. Podobne przepisy to Parmezan Palec Tots, Tater-Mniej Parmezan Zuccchini Tots, oraz Parmezan Truffle Tater Tots.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
W garnku przykryj ziemniaki 1 Calem wody.
Dodaj tyle soli koszernej, aby woda miała słony smak. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż ledwo zmięknie, 10 do 12 minut.
Wylej ziemniaki na blachę i za pomocą innej tacy naciśnij, aby spłaszczyć i rozbić Skórki.
Dodaj dużą ilość soli koszernej (ziemniaki uwielbiają sól), następnie oliwę z oliwek, parmezan i pieprz i wymieszaj, aby się rozprowadzić.
Piecz na blasze, aż będzie chrupiąca, 25 do 30 minut, od czasu do czasu odwracając.
Podawaj na gorąco z dodatkiem greckiego dressingu Ranczo.
W misce wymieszaj jogurt grecki, maślankę, koperek, czosnek i miód.
Dodaj sól i pieprz do smaku.