Parmezan Orzo i klopsiki

Parmezan Orzo i klopsiki
Parmezan Orzo i klopsiki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz makaron rosamarina, dressing, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Escarole i Orzo z Pulpetami z indyka parmezan, Zupa z małży z Orzo i klopsikami, oraz Włoska zupa weselna z klopsikami z indyka i Orzo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni nonstick, gotować smażyć warzywa i dressing na średnim ogniu 2 protokół. Wymieszać bulion; podgrzać do wrzenia. Wymieszać z makaronem i klopsikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KlopsikiKlopsiki
BulionBulion
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
3
Wymieszać z pomidorem. Przykryć; gotować od 3 do 5 minut, aż większość płynu zostanie wchłonięta i makaron będzie miękki. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PomidorPomidor
MakaronyMakarony
4
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn