Parmezan Okra
Parmezan Okra może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz włoską bułkę tartą, grecką przyprawę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 89%. Spróbuj Smażona Okra Z Chrupiącym Parmezanem, Tajna historia okry-zupa Okra, oraz Parmezan Cheddar Szarlotka & Mama Francesca Ser Parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Okra podsmażyć w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 5 do 6 minut lub do chrupkości-przetargu.
Posypać bułką tartą i przyprawami i gotować, często mieszając, 3 minuty.
Posypać parmezanem i podawać od razu.
Kreolska Okra z wędzoną kiełbasą: Pomiń parmezan. Zastąp 1 łyżeczkę. Przyprawa kreolska na 2 łyżeczki. Grecka przyprawa.
Cut 1 lb. wędzona kiełbasa ukośnie w plastry 1/4-calowy grubości, i smażyć na dużej patelni na średnim ogniu 7 do 8 minut lub aż złoty kolor.
Usuń kiełbasę z patelni i wytrzyj patelnię do czysta. Postępować zgodnie z przepisem; wymieszać z kiełbasą.
Podawać natychmiast. Przygotowanie: 10 min., Gotowanie: 15 min.