Parmezan Karczoch
Parmezan karczoch jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 154 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać karczochy, musztarda dijon, ser parmezan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip Z Parmezanem Z Karczocha, Hot Karczoch Parmezan Dip, oraz Gorący Dip Parmezan-Karczoch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ćwiartka 1 cytryny; umieścić w dużej patelni wrzącej wody.
Dodać karczochy; gotować 30 min. lub dopóki DNA karczochów nie będą miękkie, a liść z każdego można łatwo wyciągnąć.
Drenaż. Wyrzucić cytrynowe kliny; lekko ostudzić karczochy.
Karczochy przeciąć wzdłuż na pół. Wyjąć rozmyte centra łyżką; wyrzucić.
Umieść karczochy na talerzu.
Wycisnąć 2 Łyżki. sok z pozostałej cytryny; wymieszać z olejem i musztardą.
Skropić karczochami, posypać serem.