Parmezan Gardłosz Atlantycki
Need a pescatariańskie danie główne? Parmezan Gardłosz pomarańczowy może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 32G białka, oraz 14g tłuszczu. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, czosnek w proszku, filet z plamiaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Parmezan Gardłosz Pomarańczowy, Czosnek Parmezan Gardłosz Pomarańczowy, oraz Gardłosz Atlantycki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rybę w natłuszczonej 11-in. x 7-po. naczynie do pieczenia.
W razie potrzeby posypać solą i czosnkiem w proszku.
W płytkiej misce, połączyć bułkę tartą i parmezan. Rybę zalać mieszanką okruchów chleba i przenieść na przygotowaną patelnię.
Piec w temperaturze 425° przez 12-15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.