Parmezan Bruschetta z pieczarkami Ragu
Parmezan Bruschetta z grzybowym Ragu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Jeśli masz tymianek, pomidory w puszkach, grzyby cremini i shiitake i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Parmezan Bruschetta z pieczarkami Ragú, Ragú New-Tra Dish Stek Parmezan, oraz Ragu wołowe z parmezanem Gnocchi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać gorącą wodę do suszonych grzybów w misce; odstawić 15 min. W międzyczasie podgrzej 1 łyżkę. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać świeże grzyby, cebulę, pokruszony pieprz i 1/4 szklanki sera; dobrze wymieszać. Gotować 10 min., często mieszając.
Dodać namoczone grzyby (z płynem) na patelnię wraz z pomidorami i tymiankiem; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 10 min., często mieszając.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 218°.
Kromki chleba umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Posmarować pozostałym olejem; posypać pozostałym serem.
Łyżka mieszanki grzybowej na plastry tostów tuż przed podaniem.