Parmezan Bazylia Zupa Pomidorowa
Parmezan bazylia zupa pomidorowa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje 80 centów za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 45 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowaną zupę pomidorową, cebulę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Pomidorowo-Bazyliowa Parmezan, Pomidorowa Bazyliowa Zupa Parmezanowa, oraz Kremowa Pomidorowa Bazyliowa Zupa Parmezanowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w rondlu na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół. Wymieszać z zupą pomidorową i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj parmezan, bazylia i rozmaryn. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 5 do 10 minut więcej.