Parfaity malinowe i balsamiczne
Malinowy i balsamiczny Parfaits wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 5G białka, oraz 29g tłuszczu. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz dojrzały ocet balsamiczny, miód, cukier turbinado i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Truskawkowe Parfaity Z Czarnym Pieprzem I Octem Balsamicznym, Parfaity malinowe i rabarbarowe, oraz Mroźne Malinowe Parfaity dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć małą blachę do pieczenia pergaminem lub papierem woskowym. Spryskać sprayem do gotowania i odstawić.
W małej misce, ostrożnie wrzucić maliny i ocet razem.
Pozostawić mieszaninę na 15 minut.
Rozgrzać 10-calową patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać cukier i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cukier stopi się, o 5 protokół.
Wlać cukier na przygotowaną blachę do pieczenia i pozostawić do ostygnięcia, 5 do 10 minut (cukier będzie gorący). Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, pokruszyć na małe kawałki.
W innej małej misce wymieszaj ser mascarpone, śmietanę i miód na gładką masę.
Łyżka mieszanki malin do 4 (8-uncji) szklanki. Wlej na wierzch mieszaninę mascarpone.
Posypać pokruszonym cukrem i podawać.