Parfaits Wiśniowo-Serowe
Parfaits z serem wiśniowym to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz nadzienie wiśniowe, serek, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cheery Cherry Parfaits, Pieczona Wiśnia Parfaits, oraz Cherry Cream Parfaits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać żelatynę zimną wodą w małym rondlu; odstawić na 1 minutę. Gotować na małym ogniu, mieszając, aż żelatyna się rozpuści.
W średniej misce wymieszać cukier i kolejne 3 składniki i ubić na średniej prędkości miksera, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać mleko, bijąc z małą prędkością, aż będzie gładkie.
Dodać mieszaninę żelatyny; ubijać aż do wymieszania.
Łyżka jednej czubatej łyżki nadzienia ciasto do każdego z 6 (6-uncji) kieliszki na łodygach, i top z 1/2 szklanki mieszanki sera. Przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny.
Łyżka jednej czubatej łyżki nadzienia do ciasta na każdej porcji; pozostałe nadzienie do ciasta rezerwować do innego użytku (zarezerwowane nadzienie do ciasta przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce).