Paragwajska Sałatka Mandioca
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj paragwajskiej sałatki Mandioca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 44 grosze za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, jajka ugotowane na twardo, mandioca, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chleb Kukurydziany Paragwajski (Sopa Paraguaya), Awesome Pan De Carne-Paragwajski Meat Loaf, oraz sałatka kachumber lub sałatka kuchumber – indyjska sałatka warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić mandioca, dynia i czosnek w dużym rondlu.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć wszystkie składniki przez 2 cale. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu 15 min. albo tylko dopóki yuca i dynia nie będą miękkie.
Łyżka mieszanki mandioca do dużej miski.
Dodać cebulę; lekko wymieszać. Posiekać 1 jajka.
Dodaj do mieszaniny mandioca wraz z majonezem; mieszać delikatnie, aż dobrze wymieszane.
Pozostałe jajka pokroić w kliny; ułożyć na sałatce.