Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj cielęciny Paprikash. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 499 kalorii, 39g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka śmietany, margaryny, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paprykarz Cielęcy, Paprykarz Cielęcy, oraz Paprykarz cielęcy lub jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić 1 łyżeczkę margaryny w holenderskim piekarniku pokrytym natryskiem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać cielęcinę; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Dodaj buliony, Wino i liście laurowe; dobrze wymieszaj. Powrót mięsa na patelnię i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Zdjąć z ognia, wymieszać z kwaśną śmietaną. Gotować na małym ogniu 5 minut lub aż through heated.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8
Podawać nad makaronem; w razie potrzeby udekorować natką pietruszki.