Paprykarz cielęcy lub jagnięcy

Paprykarz cielęcy lub jagnięcy
Cielęcina lub jagnięcina Paprikash może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 901 kalorii, 67g białka, oraz 51 g tłuszczu. Na 6,69 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, evoo, liście laurowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Paprykarz Cielęcy, Paprykarz Cielęcy, oraz Golonka Cielęca Paprikash dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Doprowadzić mięso do temperatury pokojowej. Mięso osuszyć papierowymi ręcznikami, następnie obficie posypać solą i pieprzem oraz posmarować mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Podgrzać mżawkę EVOO w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Dodać mięso w partiach i gotować, aż głęboko brązowy na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Przenieść na talerz.
6
Dodaj kolejną mżawkę EVOO do garnka i zmniejsz ogień do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Dodaj masło i pozwól mu stopić się w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
8
Dodać cebulę i gotować, aż bardzo miękkie, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
9
Dodaj 3 łyżki papryki, kminek, czosnek, liście laurowe, papryka i pomidory, i mieszać do połączenia i ciepła przez, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
10
Dodaj bulion i wino, a następnie wróć mięso do garnka. Przykryć pokrywką, przenieść garnek do piekarnika i gotować, aż mięso będzie miękkie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
11
Mięso wyjąć na talerz i przykryć folią. Za pomocą blendera zanurzeniowego, puree sos w garnku. Wymieszać z creme fraiche i gotować, aż sos jest zmniejszona, 20 do 30 protokół. Wróć mięso do garnka. (Jeśli nie podajesz od razu, schłodzić gulasz, a następnie przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia. Podgrzać w umiarkowanym piekarniku lub na średnim ogniu.) Tuż przed podaniem wymieszaj pozostałą 1 łyżeczkę papryki, aby rozjaśnić smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
12
Do dekoracji podsmażamy kaparówki na odrobinie EVOO, aż będą chrupiące. Dodać gulasz z kilku dollops creme fraiche i smażone kapary. (Kolory zielony, czerwony i biały oznaczają flagę Węgier.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Jagody KaparaJagody Kapara
JukonJukon
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
13
Wszelkie resztki gulaszu są świetne na lunch lub z jajkami w koszulce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn