Papryka wieprzowa z kluskami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj wieprzowiny Paprykowej z pierogami. Ten przepis zawiera 4 porcje z 450 kalorii, 11g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Za $1.21 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cebulę, pietruszkę, placki ziemniaczane i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 57%. Podobne przepisy to Papryka z kurczaka z domowymi pierogami, Papryka z kurczaka z domowymi pierogami, oraz Papryka Wieprzowa.
Instrukcje
Połącz mąkę i sól; płaszcz wieprzowy. Odłóż pozostałą mieszankę mąki na bok. Na dużej patelni na średnim ogniu brązową wieprzowinę w oleju przez 8 minut z każdej strony.
Usuń wieprzowinę i odłóż na bok.
Podsmaż cebulę na patelni przez 2 minuty. Dodaj zarezerwowaną mieszankę mąki. Stopniowo mieszaj wodę, bulion i paprykę; doprowadzić do wrzenia. Zwróć wieprzowinę na patelnię. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut lub do miękkości wieprzowiny.
Tymczasem w przypadku pierogów zagotuj wodę w dużym czajniku.
W dużej misce wymieszaj placki ziemniaczane, jajka, pietruszkę i sól. Dodaj mąkę i proszek do pieczenia, aż mieszanina utworzy miękkie ciasto. Obróć ciasto na posypaną mąką powierzchnię. Posypanymi mąką rękami uformuj ciasto w 1-3 / 4 cala. kulki; delikatnie upuść do wrzącej wody. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-18 minut lub do momentu, gdy pierogi będą miękkie, ale jędrne.
Wyjmij łyżką cedzakową na półmisek do serwowania.
Wyjmij wieprzowinę na półmisek; przykryj i trzymaj w cieple. Wymieszaj śmietanę z sokami z patelni; podgrzej, ale nie gotuj.
Polać pierogami i wieprzowiną.