Papryka Piquillo Faszerowana Quinoa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Quinoa nadziewane papryki Piquillo spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.58 za porcję. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sok z limonki, sól koszerną i mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka Piquillo Faszerowana Krabem, Papryka Piquillo faszerowana surową sałatką z tuńczyka, oraz Papryka Piquillo faszerowana Chorizo i Manchego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Do salsy z cukinii: przecier z cukinii, cebula, jalapeno, kolendra, sok z limonki, 1 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w blenderze.
Dla quinoa i koziego sera piquillo papryki: doprowadzić quinoa, 2 szklanki wody i 1/2 łyżeczka soli do wrzenia w średnim rondlu. Zmniejszyć na wolnym ogniu, przykryć i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Odcedzić i wymieszać z oliwą z oliwek.
Złóż kozi ser i rodzynki. Nadzienie quinoa do papryki piquillo i umieścić je w naczyniu 2-quart pieczenia i przykryć folią.
Rozgrzać papryki, aż nadzienie jest gorące przez cały czas, o 20 protokół.
Paprykę podawać z salsą z cukinii.