Papryka Pieczona Antipasto
Pieczony pieprz Antipasto może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 168 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz anchois, papryka, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kanapka Z Pieczonym Pieprzem Antipasto, Karczoch, Oliwa i pieczony pieprz Antipasto, oraz Antipasto z Tapenadą z czerwonej papryki.
Instrukcje
Smażyć paprykę: albo dusić, grillować lub trzymać nad płomieniem gazowym, aż cała skóra jest zaczerniona i pęcherze.
Umieść poczerniony pieprz w brązowej papierowej torbie i zamknij, aby je parować.
Odczekać około 15 minut, aby ostudzić paprykę, następnie otworzyć torebkę i obrać paprykę, usuwając nasiona i żeberka. Używam torby, by złapać cały detrytus i zapanować nad bałaganem.
Paprykę pokroić w paski o szerokości około 1".
W pięknym naczyniu do serwowania, warstwa papryki, czosnek. anchois, zioła, sól i pieprz, polewając oliwą z oliwek i balsamicznym na wierzch.
Pozostawić do marynowania przez godzinę lub dłużej.
Podawać w temperaturze pokojowej.