Papryka Pieczona
Pieczona papryka to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 60 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ocet balsamiczny, paprykę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Tapenada z oliwek z kurczakiem i komosą ryżową z pieczonym czosnkiem, pieczoną czerwoną papryką i bazylią, Gorące i pikantne Ceviche Cholula Sea Bass z pieczoną papryką, grillowanymi masami, pieczoną kukurydzą i marynatą cytrusową, oraz Pieczona Czerwona Papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż i wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, skórkę do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia i spłaszczyć dłonią. Dusić przez 12 minut lub do poczernienia i zwęglone.
Umieścić papryki w zip-top heavy-duty plastikowej torbie, i uszczelnić; odstawić na 15 minut.
Połączyć Prażone paski papryki, ocet, i sól w misce, i wrzucić dobrze.