Papryka Parmezanowa

Papryka Parmezanowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać paprykę parmezan spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz paprykę, parmezan, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Papryka Parmezanowa, Papryka i parmezan, oraz Papryka z parmezanem Ranch Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Łodyga, rdzeń i ćwierć papryki; umieścić na blasze do pieczenia. Wymieszać z pokrojonym czosnkiem, tymiankiem i oliwą z oliwek extra-virgin; doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Ułóż skórkę w jednej warstwie i piecz w piekarniku o temperaturze 218°, aż zmięknie, a następnie polej parmezanem i piecz, aż ser się rozpuści i papryka zostanie lekko zwęglona. Wycisnąć sok z cytryny na papryce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
PaprykaPapryka
Sól KoszernaSól Koszerna
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
ParmezanParmezan
PaprykaPapryka
SerSer
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W porcji: 88 kalorii, 6 gramów tłuszczu, 3 gramy błonnika
3
Bon Appétit
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn