Papryka nadziewana wołowiną i ryżem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 292 kalorie, 31g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka soli, ser parmigiano-reggiano, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Allrecipes ma 5 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Podobne przepisy to Linguican i ryż Nadziewane papryka, Włoska Papryka Nadziewana Orzo I Wołowiną, oraz Papryka Nadziewana Ryżem (Zeytinyagli Biber Dolmasi).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Pokrój górną 1/2 cala z wierzchołków papryki i wyciąć łodygi z wierzchołków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
3
Odciąć rdzeń z wnętrza papryki i usunąć wszelkie nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Nasiona
4
Odetnij bardzo cienki kawałek pieprzu z dna, aby papryka mogła stać prosto. Poke około 4 małe otwory w DNA, aby pozwolić soki spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Pieprz
5
Wlać 2 1/2 szklanki sosu pomidorowego do naczynia do pieczenia 9x13-cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
6
Dodaj cebulę, bulion wołowy i płatki czerwonej papryki; rozprowadzić mieszaninę równomiernie na dnie. Przygotowaną paprykę ustawić pionowo w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Papryka
Bulion Wołowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cebula
7
Połącz mieloną wołowinę, gotowany ryż, ser Parmigiano-Reggiano, 1/4 szklanki pietruszki, 2 łyżki sosu pomidorowego, czosnek, sól i czarny pieprz w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Sos Pomidorowy
Ryż Gotowany
Mielona Wołowina
Parmigiano Reggiano
Pietruszka-nać
Ser
Czosnek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
8
Paprykę lekko posmarować mieszanką mięsną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Mięso
9
Na każdą porcję farszu rozprowadzić 1 łyżkę pozostałego sosu pomidorowego; na paprykę położyć zarezerwowane wierzchołki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy
Farsz
Papryka
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
10
Połóż kawałek papieru pergaminowego luźno na papryce i przykryj naczynie szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
11
Połóż naczynie na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
12
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę. Papryka powinna zaczynać mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
13
Usunąć folię i pergamin. Nadal piec, aż mięso nadzienie jest gotowane przez i papryka są miękkie, 20 do 30 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Piekarnik
Folia Aluminiowa
14
Każdą paprykę posypać 1/2 łyżeczki natki pietruszki i skropić łyżką soków z patelni.