Papryka Nadziewana Wegetariańska
Wegetariańska papryka nadziewana może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz brązowy ryż, gotowanie sherry, żurawiny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać sherry można śledzić to danie główne z Babeczki Z Ciemnej Czekolady Fudge Merlot jako deser. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Papryka Nadziewana Wegetariańska, Papryka Nadziewana Wegetariańska, oraz Papryka Nadziewana Wegetariańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W rondlu doprowadzić 3 szklanki wody do wrzenia. Wymieszać z ryżem. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 40 minut.
Tymczasem rdzeń i nasiona zielonej papryki, pozostawiając DNA nienaruszone.
Umieść paprykę w naczyniu do mikrofalówki z około 1/2 cala wody na dnie. Kuchenka mikrofalowa na wysokości przez 6 minut.
Na małej patelni doprowadzić sos sojowy, wino i sos Worcestershire na wolnym ogniu.
Dodaj tofu i gotuj na wolnym ogniu, aż płyn się wchłonie.
Połącz ryż (po ostygnięciu), tofu, żurawinę, orzechy, ser, sól i pieprz; wymieszaj i mocno zapakuj w paprykę. Powrót papryki do naczynia najpierw mikrofalowe je w, i piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 protokół, lub do lekko rumiane na wierzchu.
Tymczasem, w małym rondlu na małym ogniu, połączyć sos pomidorowy i brązowy cukier; ciepła, aż gorące w całym. Łyżka sosu na każdej porcji.