Papryka Nadziewana Pomidorami
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 132 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, czosnek, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Faszerowana papryka w sosie pomidorowym, Faszerowana papryka w / Salsa z zielonego pomidora, oraz papryka faszerowana jagnięciną w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj Duże, płytkie naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Pokrój paprykę na pół wzdłuż, usuwając nasiona, ale pozostawiając łodygę. Chociaż łodyga nie jest jadalna, dobrze wygląda w tym naczyniu i pomaga papryce zachować swój kształt.
Umieść paprykę pokrojoną bokiem w naczyniu do pieczenia.
Pokrojony czosnek i oliwki podzielić równomiernie pomiędzy paprykę.
Każdy pomidor pokroić na 8 klinów i umieścić 4 kliny do każdego pieprzu.
Każdą faszerowaną paprykę skropić odrobiną oleju i doprawić kilkoma zmielonymi paprykami.
Piecz paprykę przez około 50 minut lub do momentu, gdy będą miękkie i zaczną brązowieć na brzegach.