Papryka nadziewana kuskusem (gotowana na 2)

Papryka nadziewana kuskusem (Gotowanie dla 2) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, sól, kuskus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Powolna Kuchenka Kuskus Faszerowane Papryki, Papryka Nadziewana Kuskusem, oraz 365 dni wolnego gotowania: powolna kuchenka na serową kukurydzę i paprykę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wkładki Reynolds™ Slow Cooker w misce o odstępie od 5 do 6 1/2 qt. Upewnij się, że wkładka pasuje ściśle do dna i boków miski i pociągnij górną część wkładki nad krawędzią miski.
Wytnij cienki plasterek z końca łodygi każdej papryki, aby usunąć wierzch pieprzu.
Usunąć nasiona i membrany; opłukać paprykę.
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić. Wymieszać z sosem pomidorowym, solą, kminkiem, cynamonem i czerwoną papryką. Wymieszać z kuskusem. Mieszankę wołową podzielić równomiernie pomiędzy paprykę.
Wlać wodę do wyłożonej powolnej kuchenki; papryki stoją pionowo w kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 4 do 6 godzin lub do papryki są miękkie.
Dekoruj orzeszkami pinii i kolendrą.