Papryka Nadziewana Cajun

Papryka Nadziewana Cajun
Przepis Cajun nadziewane papryki jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ten przepis służy 4. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 15g białka, oraz 14g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, brązowy ryż, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Slow Cooker Cajun-Przyprawione Faszerowane Papryki, Kiełbasa Cajun, papryka i cebula na brązowym ryżu, oraz Sałatka ze słodkich ziemniaków Cajun z okrą z mąki kukurydzianej, kukurydzą i papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia; dodać brązowy ryż i gotować 10 protokół. Mieszać w quinoa i gotować, aż oba ziarna są miękkie, o 15 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dobrze odcedzić i odstawić. W międzyczasie, skropić paprykę z 1 łyżką wody w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski. Przykryć folią; kuchenka mikrofalowa 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzać oliwę w szerokim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać kiełbasę, czosnek, tymianek, ziele angielskie i 1/2 łyżeczki soli i gotować, mieszając, aż kiełbasa będzie brązowy i chrupiące, o 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Dodaj pomidory i 1 szklankę wody na patelnię. Stos jarmuż na górze, przykryć i gotować, aż kapusta więdnie, o 2 protokół. Jarmuż wymieszać z sosem i doprowadzić na wolnym ogniu. Ułóż paprykę na górze, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż jarmuż będzie po prostu miękki, o 8 protokół. Paprykę podzielić na talerze. Ziarna wymieszać z mieszaniną jarmużu i doprawić solą. Łyżka do papryki. Top z pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
JarmużJarmuż
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn