Papryka Nadziewana
Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 94 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 12g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sos pomidorowy, mieloną wołowinę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Papryka nadziewana [lub klopsik w papryce], Papryka Nadziewana, oraz Papryka Nadziewana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowe mięso z cebulą na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać 1 szklankę sosu pomidorowego, 1 szklankę wody i wymieszać sos. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z ryżem; przykryć.
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Odetnij paprykę; Usuń i wyrzuć błony i nasiona.
Wymieszać pozostały sos pomidorowy i wodę w 9-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Dodać paprykę; wypełnić mieszanką mięsną. Kryć się.
Piec 35-40 min. albo dopóki papryka nie będzie miękka. Łyżka sosu z dna naczynia na papryce.
Paprykę pokroić na pół, aby podać.