Papryka-Makaron Feta

Papryka-Makaron Feta
Papryka-makaron feta to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz linguine, ser feta, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Green Bean-and-Red bell Pepper Toss, Grillowany Słodki Ziemniak i papryka Toss, oraz Makaron z cukinią, fasolą, pomidorami i fetą.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
2
Paprykę umieścić w durszlaku; makaron odsączyć na papryce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Połączyć makaron, papryka, pomidory, i pozostałe składniki w dużej misce; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PomidorPomidor
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn