Papryka-makaron feta to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz linguine, ser feta, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Green Bean-and-Red bell Pepper Toss, Grillowany Słodki Ziemniak i papryka Toss, oraz Makaron z cukinią, fasolą, pomidorami i fetą.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sól
2
Paprykę umieścić w durszlaku; makaron odsączyć na papryce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
3
Połączyć makaron, papryka, pomidory, i pozostałe składniki w dużej misce; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Pomidor
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego