Papryka i parmezan
Papryka i parmezan może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 75 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pietruszki płaskolistnej, czosnku, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kiełbasa i papryka z kaszą z parmezanem, Papryka Parmezanowa, oraz Papryka z parmezanem Ranch Dip.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, zmiażdżony czosnek i paprykę. Doprawić solą i pieprzem.
Saute aż tylko przetargu, 6 lub 7 minut.
Posypać serem i zdjąć z ognia.
Paprykę przełożyć na talerz.
Dekoruj posiekaną natką pietruszki. Przykryć folią, aby utrzymać ciepło, aż będzie gotowy do podania.