Papryka i kukurydza Sauté
Papryka i kukurydza Sauté jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, masła, kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kukurydza, papryka i cukinia Sauté, Brokuły i czerwona papryka Saute, oraz Kurczak i papryka Sauté dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, papryka, i czosnek; smażyć 3 protokół.
Dodaj kukurydzę, sól, i pieprz;smażyć 3 protokół.