Papryka i kukurydza Sauté

Papryka i kukurydza Sauté
Papryka i kukurydza Sauté jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, masła, kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kukurydza, papryka i cukinia Sauté, Brokuły i czerwona papryka Saute, oraz Kurczak i papryka Sauté dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę, papryka, i czosnek; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj kukurydzę, sól, i pieprz;smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn