Papryka-i-Ancho-przetarte wędzone żeberka dziecięce
Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 257 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Jeśli 68 centów za porcję spada w budżecie, papryka-i-Ancho-przetarte wędzone dziecko Plecy żeberka może być niesamowite bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Mieszanka żeberek wieprzowych, frytek z twardego drewna, rub z przyprawą papryka-ancho i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Żeberka Na Sucho, Papryka-Szkliwione Żeberka Dziecięce, oraz Ziołowe przetarte żebra dziecka Na plecach.
Instrukcje
Używając ręcznika kuchennego, chwyć róg membrany na spodzie każdego stojaka i zdejmij membranę. W razie potrzeby Wytnij stojaki, aby zmieściły się na grillu.
Posypać półki przyprawą Paprika-Ancho i delikatnie wmasować w mięso.
Pozostaw stojaki w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę.
Tymczasem w kominie rozrusznika rozpalamy węgiel drzewny.
Dodaj zapalone węgle do grilla i ustaw go do pośredniego grillowania: ostrożnie przesuń gorące węgle na jedną stronę i umieść miskę z kapaniem po przeciwnej stronie i napełnij ją wodą. Ewentualnie dodać zapalone węgle do paleniska palacza. Połowę nasączonych wiórów liściastych rozrzucić na węgle.
Ułóż żeberka na grillu nad patelnią ociekową. Przykryj grill i gotuj przez około 4 godziny, utrzymując temperaturę od 225 do 250, obracając i obracając żebra od czasu do czasu, aż regały żeber będą miękkie. Monitoruj grilla przez cały proces wędzenia i dodaj więcej zapalonych węgli, nasączonych wiórów z twardego drewna i wody do miski ociekowej, aby utrzymać temperaturę i poziom dymu.
Pokroić stojaki w żeberka i podawać.