Papryka-i-Ancho-przetarte wędzone żeberka dziecięce

Papryka-i-Ancho-przetarte wędzone żeberka dziecięce
Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 257 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Jeśli 68 centów za porcję spada w budżecie, papryka-i-Ancho-przetarte wędzone dziecko Plecy żeberka może być niesamowite bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Mieszanka żeberek wieprzowych, frytek z twardego drewna, rub z przyprawą papryka-ancho i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Żeberka Na Sucho, Papryka-Szkliwione Żeberka Dziecięce, oraz Ziołowe przetarte żebra dziecka Na plecach.

Instrukcje

1
Używając ręcznika kuchennego, chwyć róg membrany na spodzie każdego stojaka i zdejmij membranę. W razie potrzeby Wytnij stojaki, aby zmieściły się na grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Posypać półki przyprawą Paprika-Ancho i delikatnie wmasować w mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Pozostaw stojaki w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę.
4
Tymczasem w kominie rozrusznika rozpalamy węgiel drzewny.
5
Dodaj zapalone węgle do grilla i ustaw go do pośredniego grillowania: ostrożnie przesuń gorące węgle na jedną stronę i umieść miskę z kapaniem po przeciwnej stronie i napełnij ją wodą. Ewentualnie dodać zapalone węgle do paleniska palacza. Połowę nasączonych wiórów liściastych rozrzucić na węgle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Ułóż żeberka na grillu nad patelnią ociekową. Przykryj grill i gotuj przez około 4 godziny, utrzymując temperaturę od 225 do 250, obracając i obracając żebra od czasu do czasu, aż regały żeber będą miękkie. Monitoruj grilla przez cały proces wędzenia i dodaj więcej zapalonych węgli, nasączonych wiórów z twardego drewna i wody do miski ociekowej, aby utrzymać temperaturę i poziom dymu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Pokroić stojaki w żeberka i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia61
Magazyn